UA-141269188-1
 
 

'BOUWEN AAN ZELFVERTROUWEN' COACHTRAJECT

OOK ONLINE TE VOLGEN!


Het is tijd dat je kind leert opkomen voor zichzelf! Je kind moet weten en voelen dat hij/zij goed is zoals ie is. Vindt jouw kind zichzelf niks waard? Is het zelfvertrouwen van je kind ver te zoeken en de eigenwaarde niet zoals het zou moeten zijn? Is je kind niet gelukkig?  Zelfvertrouwen zorgt ervoor dat je de wereld aankunt. Gebrek aan zelfvertrouwen werkt belemmerend. Op school, in sociale contacten, met werk, bij alles wat je kind doet. Gebrek aan zelfvertrouwen heeft invloed op wat je doet, maar vooral ook op hoe je je voelt.

Als jouw kind negatief over zichzelf denkt en weinig zelfvertrouwen heeft, dan is het tijd om in actie te komen. Vanzelf verandert er namelijk niks!


HERKEN JE DIT? 

Is jouw kind zo vaak alleen en op zichzelf en zou je kind zo graag een vriendje/vriendinnetje hebben, dat je hart ervan breekt? 

Gaat je kind met tegenzin of met buikpijn naar school? Stel je een vraag over school en krijg je als antwoord dat het goed gaat, terwijl jij ziet dat het niet zo is? 

Is je kind zachtaardig, onzeker en ontevreden over zichzelf? Kan je kind zich niet goed verbaal verweren tegen anderen?  

Ergens weet en voel je dat je kind niet gelukkig is, maar je weet niet hoe je het kunt veranderen en voelt je soms schuldig omdat je het niet kunt oplossen, terwijl je weet dat het niet jouw schuld is? 

Wordt je kind misschien gepest? Veel ouders weten het niet, omdat kinderen er vaak niet over praten. Ze willen jou niet ongerust maken, schamen zich en zijn bang dat het erger wordt als anderen zich ermee bemoeien.  


WAT HEB JIJ ER VOOR OVER ALS...…

Je kind gelukkig is! Zelfverzekerd en trots op zichzelf, net als jij. Je kind vriendjes en vriendinnetjes meeneemt uit school om mee te spelen? Je een vrolijk, opgewekt kind thuis hebt rondlopen, die zich niet meer verschuilt, maar voor zichzelf opkomt. 

De weg naar zelfvertrouwen is afscheid nemen van onzekerheid en leren positief over jezelf te denken, op te komen voor jezelf en weer plezier te krijgen in de dingen die je graag wilt doen op een manier die bij jou past.  


DIT IS OOK VOOR JOUW KIND MOGELIJK MET HET 'BOUWEN AAN ZELFVERTROUWEN' COACHTRAJECT

Dit is een coachtraject van ca. 3 maanden, inclusief: 

 intakegesprek

 5 coachsessies 1 op 1 (locatie naar keuze in overleg) of 5 online coachsessies via Skype 

werkboek met oefeningen en tips om thuis mee te werken 

1 video waarmee je kind thuis kan oefenen om sterk en weerbaar te worden


ALS HET COACHTRAJECT KLAAR IS, DAN:

heeft je kind alles in huis om blij en zelfverzekerd te zijn en vertrouwt hij/zij weer op en in zichzelf

weet jouw kind hoe hij/zij voor zichzelf op moet komen (en laat geen loopje meer met zich nemen)

hoeft jouw kind niet meer bang te zijn en kan je kind beter met sociale situaties omgaan (is sterker vanbinnen)

weet jouw kind negatieve gedachtes om te buigen naar positieve gedachtes

is de eigenwaarde van je kind terug en daarmee heeft jouw kind alle kansen op een goeie toekomst JOUW INVESTERING IN JE KIND

Kun je het geluk van je kind in geld uitdrukken? Een gelukkig en zelfverzekerd kind, met een beter toekomstperspectief. Minder zorgen en stress voor jou en je kind. Een stabielere thuissituatie. Je snapt wel waar ik heen wil. Wat mij betreft onbetaalbaar.

De prijs van dit coachtraject is € 495,- (of 3 termijnen van € 175,-). Prijzen inclusief BTW.

Reiskosten worden niet berekend tot een afstand van 10km vanaf Leersum, hierna wordt € 0,20 per km berekend. Reistijd wordt niet berekend.EVENTUELE VERGOEDING

In sommige gevallen is het mogelijk de gemaakte kosten voor Kindercoaching op te voeren bij je Belastingaangifte. Kindercoaching kan soms worden betaald uit het Persoonsgebonden Budget (PGB). 


VEELGESTELDE VRAGEN

Weet ik zeker dat het werkt?

Er zijn een paar voorwaardes die bepalen hoe het coachtraject zal verlopen. Ten 1e moet je kind zelf willen. Als jij vindt dat je kind aan zichzelf moet werken, maar hij/zij wil zelf eigenlijk niet, zal het resultaat ook minder zijn. Ten 2e is het echt belangrijk dat de huiswerkopdrachten ook echt gedaan worden. Dat zullen vaak kleine oefensituaties zijn. Hoe beter je kind hiermee bezig is, hoe beter het resultaat zal zijn. Het enige dat ik met zekerheid kan zeggen, is dat de kinderen waarmee ik tot nu toe gewerkt heb en die echt gemotiveerd waren, hele goede resultaten hebben behaald. Dat vonden zijzelf, maar hun ouders ook.

Hoe weet ik zeker dat mijn kind aan 5 sessies genoeg heeft?

Als er meer dan 5 sessies nodig zijn, wat zelden gebeurt, worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Als er 1 of 2 extra sessies nodig zijn om het maximale resultaat te bereiken, zijn die kosten voor mijn rekening.

Kan ik halverwege het traject stoppen, bijvoorbeeld omdat ik ga verhuizen?

Stoppen mag uiteraard, maar de trajectkosten worden niet terugbetaald. Sessies kunnen ook online gevolgd worden.