UA-141269188-1
 
 

'BOUWEN AAN ZELFVERTROUWEN' COACHTRAJECT


Het is tijd voor een eigen mening! Jouw kind moet zich niet langer de mond laten snoeren, maar van zich laten horen. Je kind moet weten dat hij/zij goed is zoals ie is. Is je kind stil en in zichzelf gekeerd of juist boos op alles en iedereen? Maak jij je zorgen over je kind, omdat je kind wel heel vaak alleen thuis zit en veel aan zichzelf twijfelt? Vindt jouw kind zichzelf niks waard? Is het zelfvertrouwen van je kind ver te zoeken en de eigenwaarde niet zoals ie zou moeten zijn? Is je kind niet gelukkig?  

Als jouw kind negatief over zichzelf denkt en weinig zelfvertrouwen heeft, dan is het tijd om in actie te komen. Vanzelf verandert er namelijk niks!


HERKEN JE DIT? 

je kind heeft buikpijn als school begint of komt huilend thuis

je kind wordt buitengesloten en voelt zich eenzaam

je kind is onzeker geworden over dingen waar hij/zij eerst zelfverzekerd over was

je kind komt niet voor zichzelf op en/of heeft last van angst

je kind wordt (misschien) gepest

 

WAT HEB JIJ ERVOOR OVER ALS...…

Jouw kind zorgeloos en met plezier naar school gaat en 's middags lekker met vriendjes en vriendinnetjes kan spelen. De opgelopen deuk in het zelfvertrouwen en eigenwaarde van je kind weg is en je kind weer vertrouwen heeft in zichzelf! Je een vrolijk, opgewekt kind thuis hebt rondlopen. Je kind zich niet meer verschuilt, maar voor zichzelf opkomt en zelfverzekerd is. 

Ik leer kinderen die, doordat ze gepest worden, onzeker zijn over zichzelf en misschien zelfs geen plezier meer hebben in hun leven, hoe ze weer positief over zichzelf gaan denken en weer vertrouwen krijgen in zichzelf, zodat ze voor zichzelf kunnen opkomen en blij zijn met zichzelf en zo samen met anderen hun leven kunnen leiden, zoals zij dat zelf willen.


DIT WIL JOUW KIND OOK EN DAT KAN!

Laat mij jouw kind helpen met het 'BOUWEN AAN ZELFVERTROUWEN' Coachtraject

Dit is een coachtraject van 3 maanden, inclusief: 

 intakegesprek

 5 coachsessies 1 op 1 (locatie naar keuze in overleg) of

  5 online coachsessies via Skype 

werkboek met oefeningen en tips om thuis mee te werken 

1 video waarmee je kind thuis kan oefenen met sterk en weerbaar worden


ALS WE KLAAR ZIJN MET HET COACHTRAJECT:

 is je kind zelfverzekerd en vertrouwt hij/zij weer op en in zichzelf

komt jouw kind voor zichzelf op (en laat geen loopje meer met zich nemen)

kan je kind beter met sociale situaties omgaan (is sterker vanbinnen)

weet jouw kind negatieve gedachtes om te buigen naar positieve gedachtes

is de eigenwaarde van je kind terug en heeft jouw kind alle kansen op een goeie toekomst 

kunnen jullie weer rustig slapen en heb je een fijnere thuissituatie


JOUW INVESTERING IN JE KIND

Kun je het geluk van je kind in geld uitdrukken? Een gelukkig en zelfverzekerd kind. Minder zorgen en stress voor jou. Een stabielere thuissituatie. Je snapt wel waar ik heen wil. Wat mij betreft onbetaalbaar.

Prijs coachtraject is € 495,- (of 3 termijnen van € 175,-). Prijzen inclusief BTW.

Reiskosten worden niet berekend tot een afstand van 10km vanaf Leersum, hierna wordt € 0,20 per km berekend. Reistijd wordt niet berekend.


EVENTUELE VERGOEDING

In sommige gevallen is het mogelijk de gemaakte kosten voor Kindercoaching op te voeren bij je Belastingaangifte. Kindercoaching kan soms worden betaald uit het Persoonsgebonden Budget (PGB). 


VEELGESTELDE VRAGEN

Weet ik zeker dat het werkt?

Er zijn een paar voorwaardes die bepalen hoe het coachtraject zal verlopen. Ten 1e moet je kind zelf willen. Als jij vindt dat je kind aan zichzelf moet werken, maar hij/zij wil zelf eigenlijk niet, zal het resultaat ook minder zijn. Ten 2e is het echt belangrijk dat de huiswerkopdrachten ook echt gedaan worden. Dat zullen vaak kleine oefensituaties zijn. Hoe beter je kind hiermee bezig is, hoe beter het resultaat zal zijn. Het enige dat ik met zekerheid kan zeggen, is dat de kinderen waarmee ik tot nu toe gewerkt heb en die echt gemotiveerd waren, hele goede resultaten hebben behaald. Dat vonden zijzelf, maar hun ouders ook.

Hoe weet ik zeker dat mijn kind aan 5 sessies genoeg heeft?

Als er meer dan 5 sessies nodig zijn, wat zelden gebeurt, worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Als er 1 of 2 extra sessies nodig zijn om het maximale resultaat te bereiken, zijn die kosten voor mijn rekening.

Kan ik halverwege het traject stoppen, bijvoorbeeld omdat ik ga verhuizen?

Stoppen mag uiteraard, maar de trajectkosten worden niet terugbetaald. Sessies kunnen ook online gevolgd worden.