UA-141269188-1
 
 

WAT DAGCREME MET HET GELUK VAN JOUW KIND TE MAKEN HEEFT!

  

Wanneer begin jij met het smeren van dagcrème? Als je rimpels hebt? Nee, je gaat smeren om ze te voorkomen. Wanneer ga jij naar de tandarts? Als je tanden gaan rotten? Nee, je gaat 2 x per jaar om te zorgen dat dat niet gebeurt. Dat je gebit goed blijft.

Waarom gaan we dan met onze kinderen pas naar een coach als ons kind vastloopt? Als er een probleem is? Ik sprak met een moeder die dat dus wel deed. En waarom? Omdat 9 van de 10 kinderen te maken krijgen met onzekerheid, negatief zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. 


WEINIG ZELFVERTROUWEN HEEFT INVLOED OP WAT JE KIND DOET, MAAR VOORAL OP HOE JE KIND ZICH VOELT 

Natuurlijk krijgt niet ieder kind problemen, maar 7 op de 10 kinderen krijgen wel problemen. Heeft jouw kind weinig zelfvertrouwen en een negatief zelfbeeld? Is je kind niet weerbaar en onzeker? Gebrek aan zelfvertrouwen werkt belemmerend. Op school, in sociale contacten, werk, bij alles wat je kind doet.


HERKEN JE DIT? 

Je kind komt weer alleen uit school en je ziet de teleurstelling op het gezicht van je kind.  

Als je vraagt aan je kind hoe het was op school, hoor je 'goed', maar je ziet en voelt iets anders. 

Je kind is niet echt gelukkig, maar jij weet niet hoe je het kunt veranderen. 

Heeft je kind moeite met sociale contacten en/of last van angst? 


HOE ZIET DE TOEKOMST ERUIT, ALS ER NIKS VERANDERT?

Je kind is met school gestopt, omdat het niet meer ging.

Het vinden of vasthouden van een baan lukt niet, omdat je kind faalangst heeft opgebouwd. 

Sociale contacten worden steeds moeilijker voor je kind, omdat onzekerheid de overhand neemt.

Wordt jouw kind depressief? 


ZELFVERTROUWEN, WEERBAARHEID EN POSITIEF DENKEN, BASIS VOOR EEN FIJN LEVEN 

Onderschat de gevolgen van een negatief zelfbeeld en gebrek aan zelfvertrouwen niet. Onze maatschappij is hard voor kinderen die geen zelfvertrouwen hebben, maak het zo makkelijk mogelijk. Tenslotte wil je een gelukkig kind. Voorkom dat je kind vastloopt of een lang therapietraject moet doorlopen. Help je kind zijn of haar zelfvertrouwen te versterken en een positief zelfbeeld op te bouwen. Het zou eigenlijk een vak op school moeten zijn. 

Stop met het achteraf oplossen van het probleem, maar wees het voor! Als je kind wel wat meer zelfvertrouwen kan gebruiken, download dan de GRATIS GOUDEN TIPS, die jouw kind zullen helpen op weg naar zelfverzekerdheid en een positief zelfbeeld.Als jij twijfelt of je kind gepest wordt, download de checklist en weet het zeker!