UA-141269188-1
 
 

Is jouw kind onzeker en negatief over zichzelf? 

 

Weer een verdrietig kind thuis. Weer niemand om mee te spelen. Je kind denkt zo negatief over zichzelf, dat ie er 's nachts niet van kan slapen en jij dus ook niet. Is jouw kind onzeker? Als je zelfvertrouwen hebt, kun je de wereld aan. Zo simpel is het. Zelfvertrouwen zorgt ervoor dat de meeste problemen nooit voorkomen. Gebrek aan zelfvertrouwen werkt belemmerend. Op school, in sociale contacten, met werk, bij alles wat je kind doet. Gebrek aan zelfvertrouwen heeft invloed op wat je doet, maar vooral ook op hoe je je voelt.


HERKEN JE DIT? 

je kind heeft buikpijn en wil niet naar school of komt huilend thuis

je kind is onzeker en wordt vaak buitengesloten

je kind speelt niet met wie hij/zij graag wil spelen, omdat vragen om te spelen te spannend is

je kind zit niet op de school van zijn/haar keuze, maar heeft gekozen voor de veiligste school (bijv. omdat daar bekenden zijn of het makkelijk is)

je kind doet niet wat hij/zij eigenlijk graag zou willen uit angst en onzekerheid

je kind is stil en somber en je bent soms bang dat je kind misschien wel depressief wordt

Wordt jouw kind misschien gepest? Veel kinderen praten er niet over. Ze schamen zich, zijn bang dat het erger wordt of willen jou er niet mee lastigvallen.

Veel jongeren lopen rond de 20/30 jaar vast, vanwege allerlei problemen, waaraan bijna altijd het zelfbeeld en dus zelfvertrouwen aan de basis ligt. Als je weet hoe het werkt, blijf het dan voor. Zorg dat het jouw kind niet overkomt!

 

HOE ZIET DE TOEKOMST VAN JE KIND ERUIT, ALS ER NIKS VERANDERT?

jouw kind gaat zijn/haar school niet afmaken door de onzekerheid en angsten die er inmiddels zijn

jouw kind krijgt angsten en wordt misschien depressief, met jarenlange therapie en/of medicatie tot gevolg

jouw kind krijgt niet de baan die hij/zij het liefst wil, maar de baan die het makkelijkst bereikbaar en veilig is, uit angst en onzekerheid

jouw kind leeft niet het leven zoals hij/zij dat zou willen

jouw gezin is een huis vol stress en zorgen geworden


LAAT JOUW KIND GEEN CIJFER WORDEN IN DE STATISTIEKEN 

Onderschat de gevolgen niet en voorkom een leven lang problemen. Zelfvertrouwen is de basis voor een fijn en positief leven. Zelfvertrouwen is belangrijk, omdat je geen zwaar en moeilijk leven voor je kind wilt, zonder dat alle kansen worden benut waar je kind recht op heeft. Zonder zelfvertrouwen vallen veel dingen af, door gebrek aan durf. Deze veeleisende maatschappij is extreem moeilijk en hard voor kinderen. Maak het zo makkelijk mogelijk.

De weg naar zelfvertrouwen is afscheid nemen van onzekerheid over jezelf en leren positief over jezelf te denken, op te komen voor jezelf en weer plezier te krijgen in de dingen die je graag wilt doen op een manier die bij jou past. Weer blij worden met jezelf en je leven. Dat is wat ik kinderen leer. Snel en effectief. Dat wil jij toch ook voor jouw kind? 


MAAK JIJ JE ZORGEN OF HEB JE EEN VRAAG?

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend online gesprek en ik help je op weg, zodat je zelf je kind kunt helpen.

Je mag me alles vragen, ik help je graag. 

KAN MIJN VERHAAL JOUW KIND 'REDDEN' ?WAAR JE AANDACHT AAN BESTEEDT, GROEIT!