'IK KIES GELUK' COACHTRAJECT

OOK ONLINE TE VOLGEN!


Hoe zou het voor jou zijn als je kind weer blij is met zichzelf. De toekomst positief inziet en vertrouwen heeft in zichzelf? Het is niet zo ver weg als het nu misschien lijkt. Je hoeft alleen maar de eerste stap te zetten, de rest volgt als vanzelf. Heb vertrouwen in je kind en in de toekomst.


HERKEN JE DIT? 

Je eens zo onbevangen, onbezorgde kind, goed van vertrouwen en positief, is veranderd in een negatief of angstig persoon. 

Je eens zo zelfverzekerde kind, die nergens problemen of onmogelijkheden in zag, is nu constant aan het twijfelen over zichzelf. 

Je eens zo vrije, vrolijke kind, die geen angsten en wantrouwen kende en overal op afstapte, is nu in zichzelf gekeerd, afstandelijk of achterdochtig.

Je eens zo blije, gelukkige kind dat moeiteloos met leeftijdsgenootjes speelde, is nu op zichzelf en heeft een gebrek aan vrienden en sociale contacten. 


WAT HEB JIJ ERVOOR OVER ALS .........

Jouw kind, de vrijheid in zichzelf, de blijheid en onbezorgdheid weer terug zou vinden. Zichzelf zou kunnen zijn en zich helemaal happy zou voelen en het positieve leven zou leiden dat hij/zij graag zou willen? Geluk is een keuze! Wat kies jij? Laat jij je kind afscheid nemen van onzekerheid en op weg gaan naar het leren positief te denken, zodat ook jouw kind weer plezier krijgt in de dingen die jouw kind graag wil doen.


DIT IS OOK VOOR JOUW KIND MOGELIJK, MET: 'IK KIES GELUK' Coachtraject

Dit is een (online) coachtraject van ca. 3 maanden, inclusief: 

 intakegesprek

 5 coachsessies 1 op 1 (locatie naar keuze in overleg) of 5 online coachsessies via Skype 

werkboek met oefeningen en tips om thuis mee te werken 

1 video waarmee je kind thuis kan oefenen om sterk en weerbaar te worden


In het kort zullen de coachsessies zo zijn opgebouwd:

Stap 1 probleemanalyse

Stap 2 uitleg theorie 'Energie volgt aandacht' en verschillende bewustzijnsniveaus om positief zelfbeeld en zelfvertrouwen te bekrachtigen. 

Stap 3 doelstelling nader formuleren (weerbaarheid, assertiviteit, grenzen stellen, verminderen angsten, etc)

Stap 4 doelstelling uitwerken; zelfvertrouwen opbouwen, door in het NU, denkpatronen veranderen (positieve gedachten bekrachtigen en negatieve gedachten  ombuigen)

Stap 5 uitdiepen en oefenen van het geleerde en het uitdiepen van denkpatronen, met de focus op het gevoel.


Als het coachtraject klaar is, dan:

heeft jouw kind het vertrouwen in zichzelf teruggevonden     

heeft jouw kind geleerd voor zichzelf op te komen en zichzelf te zijn 

hoeft jouw kind niet meer bang te zijn en kan je kind beter met sociale situaties omgaan (is sterker vanbinnen)

weet jouw kind negatieve gedachtes om te buigen naar positieve gedachtes

heeft je kind eigenwaarde en zelfvertrouwen en daarmee heeft jouw kind alle kansen op een goeie toekomst 

is jouw kind in staat het leven te leiden dat hij/zij graag wil INVESTERING IN JE KIND

Kun je het geluk van je kind in geld uitdrukken? Een gelukkig en zelfverzekerd kind, met een beter vooruitzicht voor de toekomst. Minder zorgen en stress voor jou en je kind. Een stabielere thuissituatie. Je snapt wel waar ik heen wil. Wat mij betreft onbetaalbaar.

De prijs van dit coachtraject is slechts € 495,- (of 3 termijnen van € 175,-). Prijzen inclusief BTW.

Reiskosten worden niet berekend tot een afstand van 10km vanaf Leersum, hierna wordt € 0,20 per km berekend. Reistijd wordt niet berekend.EVENTUELE VERGOEDING

In sommige gevallen is het mogelijk de gemaakte kosten voor Kindercoaching op te voeren bij je Belastingaangifte. Kindercoaching kan soms worden betaald uit het Persoonsgebonden Budget (PGB). 


VEELGESTELDE VRAGEN


Weet ik zeker dat het werkt?

Er zijn een paar voorwaarden die bepalen hoe het coachtraject zal verlopen. Ten 1e moet je kind zelf willen en dus gemotiveerd zijn. Als jij vindt dat je kind aan zichzelf moet werken, maar hij/zij wil zelf eigenlijk niet, zal het resultaat ook minder zijn. Ten 2e is het belangrijk dat de opdrachten ook echt gedaan worden. Dat zullen vaak kleine oefensituaties zijn. Hoe beter je kind hiermee bezig is, hoe beter het resultaat zal zijn. Het enige dat ik met zekerheid kan zeggen, is dat de kinderen waarmee ik tot nu toe gewerkt heb en die echt gemotiveerd waren, hele goede resultaten hebben behaald. Dat vonden zijzelf, maar hun ouders ook.


Hoe weet ik zeker dat mijn kind aan 5 sessies genoeg heeft?

Als er meer dan 5 sessies nodig zijn, wat zelden gebeurt, worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Indien  1 of 2 extra sessies nodig zijn, om het maximale resultaat te bereiken, zijn hier geen extra kosten aan verbonden. 


Kan ik halverwege het traject stoppen, bijvoorbeeld omdat ik ga verhuizen?

Stoppen mag altijd, maar de trajectkosten worden niet terugbetaald. Sessies kunnen ook online gevolgd worden.