UA-141269188-1
 
 

ER WAS EENS …….

 

ER WAS EENS ........... 

heel lang geleden een meisje dat gepest werd op school. Dat meisje……. dat was IK!

Een verdrietige periode was aangebroken en zou nog jaren gaan duren. Ik werd gepest, uitgelachen en buitengesloten. Ik snapte niet waarom, maar praatte er met niemand over. Ik werd steeds stiller, onzekerder, banger en eenzamer. 

Toen ging ik naar de middelbare school, daar werd het nog erger. Ik was inmiddels zo onzeker en had zo’n negatief zelfbeeld, dat ik me iedere dag moest dwingen naar school te gaan ….. alleen. In de pauzes of tussenuren verstopte ik me in de hal tussen de kapstokken. Ook op de wc’s heb ik uren doorgebracht, uit angst. Aan het eind van de schooldag ging ik als laatste naar het fietsenhok, hopende dat mijn pesters al naar huis waren.

Jaren heb ik met mezelf geworsteld. Met hulp ben ik er uiteindelijk uit gekomen, sterker dan ik ooit had verwacht. Maar ik besef me heel goed dat het ook heel anders af had kunnen lopen. 


EN NU?

Na jaren aanmodderen en werk dat ik niet leuk vond en waar ik geen voldoening uit haalde, wist ik het ineens. Natuurlijk! Andere kinderen helpen die gepest worden en onzeker zijn, net zoals ik vroeger. Wat kon ik doen om hen dat te besparen? En zo begon mijn nieuwe avontuur………. Kindercoach worden. Ik help nu kinderen die gepest worden en last hebben van onzekerheid en angst, omdat zij een speciale plek in mijn hart hebben. Ze horen bij mij. 


WAAROM IK?   

ik kijk naar je kind, niet naar de (eventuele) diagnose

ik ben direct en hou van actie, geloof niet in doekjes voor het bloeden en hou niet van 'soft gedoe'

ik ben een doorzetter, hou niet van smoesjes en geef nooit op

ik hou niet van stempels en hokjes, daar ben ik allergisch voor

ik hou van een geintje en neem niet alles te serieus

ik kan soms beter met kinderen dan met volwassenen en kinderen voelen dat 


MIJN VISIE

Wie wil er graag in een hokje gezet worden? Kant en klaar en lekker makkelijk? Ik in ieder geval niet en zo werk ik dus ook niet! Toch zie ik dat veel gebeuren. Een kind krijgt een diagnose en hup ….. weg is het kind en daar is de diagnose en het bijpassende hokje.

Ik vind NIET dat het hele ‘systeem’ hoeft te veranderen. Het hele gezin of klas hoeft niet op zijn kop om jouw kind te kunnen helpen. Als er 1 schakel verandert, verandert het hele systeem automatisch al. Je kunt alleen jezelf veranderen, niet een ander. Ik vind dat we onze aandacht veel meer moeten richten op ons gevoel en minder op ons denken. Verander je denkpatroon en luister naar je gevoel, voel wat er vanbinnen zit. Die combinatie is goud! Binnenin zit namelijk het antwoord. In het verleden graven, vind ik verspilde tijd, kijk liever naar de toekomst.


WAT KRIJG IK ERVOOR?

Ik leef mijn droom, want ik help kinderen die gepest worden. Kinderen die last hebben van onzekerheid, die zichzelf niet de moeite waard vinden en die niet voor zichzelf opkomen, zij hebben een speciale plek in mijn hart. Dankbaar en trots als ik ‘mijn kinderen’, die hier onzeker en soms angstig binnenkwamen, trots en zelfverzekerd weg zie gaan. Daar doe ik het voor!


ALS JE MIJ ZO KENNEN, ZOU JE WETEN DAT ….

ik hou van lekker gek doen op zijn tijd

ik nooit genoeg krijg van kip en boerenkool

ik A-sportief ben (gelukkig hebben we 2 honden, zodat ik toch wat beweging krijg)

ik enorm kan genieten van uit eten gaan met mijn gezin of met een vriendin

ik niet zonder e-reader kan

ik mij niet anders voordoe dan ik ben


DENK JE DAT IK JOUW KIND KAN HELPEN?

Maak een afspraak voor een gratis vrijblijvende online sessie.

Vertel me waar je mee zit en stel je vragen. Ik help je graag en geef je advies, waarmee je zelf je kind kunt gaan helpen.

KLIK op de button:

 

KAN MIJN VERHAAL JOUW KIND 'REDDEN' ?