UA-141269188-1
 
 

ER WAS EENS …….

 

ER WAS EENS ........... 

heel lang geleden een meisje dat gepest werd op school. Een verdrietige periode was aangebroken en zou nog jaren gaan duren. Ze werd gepest, uitgelachen en buitengesloten. Ze snapte niet waarom, wat was er mis met haar? Ze praatte er met niemand over, maar werd steeds stiller, onzekerder, banger en eenzamer. Dat meisje …… dat was IK!

Het gepest ging door op de middelbare school en mijn problemen groeiden. Ik was zo onzeker geworden, had zo'n negatief zelfbeeld dat ik angsten kreeg en dwangstoornissen en tenslotte depressief werd. Mijn omgeving heeft het nooit geweten.

Toen ik uiteindelijk niet meer functioneerde, omdat ik door straatvrees en sociale angst de deur niet meer uit durfde om naar mijn werk te gaan, heb ik hulp gezocht en ben ik er jaren later eindelijk vanaf gekomen. Ik besef me goed dat het ook heel anders af had kunnen lopen. 

 

EN NU?

Toen ik eindelijk mijn zelfvertrouwen had en sterk in mijn schoenen stond, wist ik wat ik echt wilde en wat mijn doel was in dit leven. Andere  kinderen die gepest worden helpen. Kinderen de hulp geven die er in mijn tijd nog niet was. Ik wil ervoor zorgen dat zij niet hoeven door te maken wat ik heb moeten doorstaan. En dat is wat ik nu doe, liever dan wat ook. Jarenlange therapie is niet nodig heb ik inmiddels ervaren met de kinderen die ik tot nu toe heb mogen helpen.


DIT BEN IK 

Ik hou niet van grijs, letterlijk en figuurlijk. Ik ben kleurrijk, eigenwijs en neem geen blad voor de mond. Ik schaam me nergens voor en ben          een open boek. 

Ik heb de pest aan regels en aan doen 'zoals het hoort'; ik bepaal mijn eigen regels (wel binnen de wet natuurlijk, haha) en doe wat ik graag wil, niet wat iedereen doet. Natuurlijk heb ik wel waarden en normen.

Ik ben direct, hou van actie en doorzetten. Stel een doel en het komt goed.

Ik hou niet van smoesjes. Alles is mogelijk, als je zelf echt wilt!

Ik maak altijd wel iets 'geks' mee. Mijn omgeving zegt dan altijd....: "Och, dat heeft Linda weer...…." hahaha 


MIJN VISIE

Wie wil er graag in een hokje gezet worden? Kant en klaar en lekker makkelijk? Ik in ieder geval niet en zo werk ik dus ook niet! Ik hou niet van stempels en hokjes. Een kind krijgt een diagnose en hup ….. weg is het kind en daar is de diagnose en het bijpassende hokje.

Je kunt alleen jezelf veranderen, niet een ander. Ik vind NIET dat het hele ‘systeem’ hoeft te veranderen. Jouw hele gezin of de klas hoeft niet op zijn kop om jouw kind te kunnen helpen. Als er 1 schakel verandert, verandert het hele systeem automatisch al. Ik vind dat de aandacht veel meer moet liggen op het veranderen van ons denkpatroon en ons gevoel. Verander je denkpatroon en luister naar je gevoel, voel wat er vanbinnen zit. Binnenin zit namelijk het antwoord. In het verleden graven, vind ik verspilde tijd, kijk liever naar de toekomst.


WAT KRIJG IK ERVOOR?

Ik leef mijn droom, want ik help kinderen die gepest worden. Kinderen die last hebben van onzekerheid, die zichzelf niet de moeite waard vinden en die niet voor zichzelf opkomen, zij hebben een speciale plek in mijn hart. Dankbaar en trots als ik ‘mijn kinderen’, die hier onzeker en soms angstig binnenkomen, trots en zelfverzekerd weg zie gaan. Daar doe ik het voor!


ALS JE MIJ ZO KENNEN, ZOU JE WETEN DAT ….

ik af en toe prettig gestoord ben (tot grote ergernis van mijn kinderen)

ik echt gek ben op gegrilde kip; altijd en overal

ik A-sportief ben (gelukkig hebben we 2 honden, zodat ik toch wat beweging krijg)

ik het liefst elke week uit eten ga met mijn gezin of met een vriendin

ik niet zonder e-reader kan 

ik mij door niemand de mond laat snoeren


IK WIL JOU EN JE KIND GRAAG HELPEN!

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende online sessie.

 Ik geef je tips en advies, zodat jij zelf je kind kunt helpen.
 

KAN MIJN VERHAAL JOUW KIND 'REDDEN' ?